Välkommen! Här finner du ekologiska tyger med härliga prints. Vi har också enfärgade tyger, symönster och sytillbehör. För rolig sömnad till både vuxen och barn.

Julklappstips 1

Julklappstips 1

, Minst 1 minuter lästid

Att sy egna Ziccas tumvantar är en rolig och personlig julklapp som garanterat kommer att uppskattas av dina nära och kära. Du kan välja färg och mönster själv och på så sätt skapa unika tumvantar som passar just den personen du ger dem till.

För att komma igång med att sy Ziccas tumvantar behöver du en symaskin och mönster till tumvantarna. Mönstret kan du antingen köpa i pappersform HÄR eller i PDF-form HÄR för att skriva ut själv. Sedan är det bara att välja ut det tyg du vill använda och börja sy. Tänk på att använda ett mjukt och varmt fodertyg för att tumvantarna ska hålla värmen ordentligt. Merinoull, Bambu-fleece eller något annat tjockare tyg rekommenderas.

Följ sedan vår steg-försteg guide till hur du syr ihop dina vantar.

När du sytt klart dina Ziccas tumvantar kan du dekorera dem med knappar, Spets eller andra små detaljer om du vill. Lägg sedan tumvantarna i en fin presentpåse eller slå in dem i juligt papper. Din egna tillverkade julklapp kommer att sprida värme och glädje under hela julen.

 

Stort Lycka till önskar vännerna på Zicca Fabrics!

Taggar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar


Footer image

© 2024 ZicCa FabriCs, Powered by Shopify

  • American Express
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Union Pay
  • Visa

Inloggning

Glömt lösenord?

Har du inget konto ännu?
Skapa konto